Close

19/03/2021

Studiotech’ten “The Helix”

Studiotech tarafından tasarlanan ve DNA sarmalının spiral benzeri biçiminden ilham alan The Helix, White City Place’e yerleştirilen yeni bir etkileşimli enstalasyon ve yaratıcı alan.

Enstalasyonun içinden ve dışından geçen hareketle kontrol edilen The Helix, geri dönüştürülmüş malzemeden oluşan karmaşık yapısına ışığı, rengi ve ortam sesini dahil ediyor.

Geri dönüştürülmüş çelikten inşa edilen ve 2,8 metre yükseklik ile 12 metre uzunluğa sahip olan The Helix, MediaWorks ile WestWorks binalarını birbirine bağlayan Central Avenue’ya yerleştirildi.

Ofis ve laboratuvar çalışanları, bölge sakinleri ve yerel halk, sürekli değişen ve benzersiz dijital renk ve ses döngüsünü deneyimlemek için turuncu toz boya kaplı yapıyla etkileşime geçmeye davet ediliyor.

Fotoğraflar: © Tim Love

Haber kaynağı: https://www.dexigner.com/news/33527

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.