X

AGİD Elektrikli Teçhizat İmalat Sanayi raporunu açıkladı

İSO, İstanbul Sanayi Odası tarafından AGİD’ in katkıları ile profesyonel kadrolar tarafında hazırlanan “Elektrikli Teçhizat İmalat Sanayi” raporu tamamlandı.

Raporla ilgili AGİD Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Gök şöyle konuşuyor: “Sektörümüz için bir milat olan, devletin tüm kurumlarından yerel idarelere, üreticisinden ithalatçısına, yurt dışı ve yurt içindeki tüm paydaşlara bir yol haritası olacak bu çalışmayı siz değerli sektör temsilcilerimiz ile paylaşmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız. Bu rapor ile yurt dışında Türkiye’ye yatırım yapacak firmaların ilgisi artacak. Bu çerçevede özellikle üyelerimiz ile gerek Avrupa’da yerleşik, gerekse Uzakdoğu kökenli firmalar ile her geçen gün iş birliği imkânları önemli ölçüde artacaktır.”

Rapora şu linkten ulaşabilirsiniz: Elektrikli Teçhizat İmalat Sektör Raporu

Kategoriler Haberler
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.
İlgili Yazı

This website uses cookies.