Close

11/12/2018

2019 Lumen Ödülleri için başvurular açıldı

Illuminating Engineering Society New York City Section (IESNYC), 2019 Lumen Ödülleri için başvuruların açıldığını duyurdu. Son kayıt tarihi; 27 Ocak 2019.

Program, 2019 yılında 50. yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Ödüller, “aydınlatma tasarımında mükemmelliği kutlayan ve dikkat çekici projeleri, aydınlatma tasarımcılarını, tasarım ekiplerini ve proje sahiplerini onurlandıran özgün bir IESNYC programı.

New York merkezli tasarımcıların projeleri veya tasarımcıların New York’ta gerçekleştirdiği projeler yarışma kapsamında değerlendirmeye alınıyor. Kayıt başvurularının, programın https://lumenawards.secure-platform.com/a adresindeki online portalı üzerinden yapılması gerekiyor.

IESNYC, 2019 Lumen Ödüllerinin kazananlarını, 13 Haziran 2019 tarihinde New York City, Chelsea Piers’ta gerçekleştirilecek yıllık Lumen Ödülleri Gala’sında duyuracak.

Lumen Ödülleri, IES Aydınlatma Ödülleriyle işbirliği bulunmayan, IESNYC’nin bağımsız bir ödül programı. IES Aydınlatma Ödülleri için doğrudan bu programa başvuru yapılması gerekiyor. Bu programa ilişkin bilgileri, ies.org/ia adresindeki IES web sitesinde bulabilirsiniz.

Haber kaynağı: https://www.archlighting.com/industry/2019-lumen-awards-call-for-entries_o

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir