X

UPRTEK, MK 350 Spektrometre

URPTEK’in yeni MK 350 Spektrometre ürünü ile istenilen her ortamdaki ışık rengi, renksel geri verim (CRI) bilgisi, CIE 1931 ve CIE1979 standartlarına, X-Y ve U-V koordinatlarına göre ışık değeri ölçülebiliyor.

UPRTEK, MK 350 Spektrometre ile “Kelvin” – “CRI” ve “LUX” değerlerini akıllı telefonlar gibi bir alet ile sadece 3 saniye içinde görüntülemek ve raporlamak mümkün. MK 350 Spektrometre ile istenilen ölçüm dataları, Excel ya da BMP resim formatında kaydedilebiliyor.

UPRTEK, MK 350; iç ve dış mekânlarda hassas ışık yoğunluk ölçümleri sağlıyor. Bu cihaz, İş yerleri veya evlerde ışık yoğunluk ölçümlerinde, vitrin düzenlemelerinde, sergi stantlarında, film, fotoğraf set ışıklandırmalarında kullanılabiliyor. UPRTEK MK-350, mimarların planlamalarında, ve dış aydınlatma sistemlerinin performansını kontrol etmede önemli bir yardımcı.

www.tdelektronik.com

Kategoriler Ürünler
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.

Yorumları Görün (2)

  • Hayırlı işler. Grow lighting LED ölçümü için spektrometre almak istiyorum.
    İnternetten buldum adresinizi. Ürünle ilgili bir katalog ve fiyat bilgisi atmanızı
    rica ediyorum.

    Kubilay ERKAYA
    Elk. yük. müh
    0 533452 49 60

  • Merhaba kolay gelsin “UprTek mk350d led”
    Ürünü ile ilgili ölçüm ve çalışma prensibi bulunan bir tanım metnine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

İlgili Yazı

This website uses cookies.