X

Tekfen “okullara tasarruflu lamba ihalesi”ni kazandı.

Tekfen Endsütri’nin Devlet Malzeme Ofisi tarafından açılan ve alıcısı Elektrik İşleri Etüt İdaresi olan enerji tasarruflu ampul ihalesini kazandı.

Anlaşmaya göre, Türkiye’nin 11 farklı yöresine, Tekfen Wiselite serisi enerji tasarruflu ampullerin 20W ETL tipi 8 bin saat ömürlü, A enerji sınıfı ürünleri, Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatı aracılığıyla ilköğretim okullarına ücretsiz olarak dağıtılacak. Ampullerin dağıtılacağı ilköğretim okulları, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası, Antalya, Isparta, İzmir, Diyarbakır, Mardin, Batman, Van, Ankara ve Sivas bölgelerinden yer alıyor. 4 milyon 500 bin YTL’lik ihale kapsamında Tekfen, yıl sonuna kadar TEDAŞ’a 2 milyon 800 bin adet teslim edecek.

Kategoriler Güncel Haberler
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.
İlgili Yazı

This website uses cookies.