X

LAMP 83 ve Selux iş birliği

LAMP 83, Avrupa’nın önde gelen dış aydınlatma firmalarından Alman Selux ile stratejik bir iş birliği anlaşması yaptı.

Selux’ün dış aydınlatma ürün ve sistem çözümleri, hem ülkemizde hem de yakın coğrafyalardaki nitelikli projelere, LAMP 83’ün dağıtım ağı kullanılarak ulaştırılacak.

İç ve dış mekânlar için yüksek kaliteli mimari aydınlatma çözümleri üreten Selux ile özellikle iç mekân aydınlatmasında uzmanlaşmış LAMP 83’ün geçmişinde, aslında pek çok ortak nokta var. 1948’de Berlin’de üretime başlayan Selux’ün bünyesinde yaklaşık 560 kişi çalışıyor. Öte yandan, 1963’te kurulan ve sene başında hayata geçirilen yeni üretim tesisi ve showroom yatırımı ile beraber büyüme trendini sürdüren LAMP 83 ise, 130 çalışanıyla yarım yüzyılı aşkın bir süredir aydınlatma sektöründe hizmet veriyor. Her ikisi de birer aile şirketi olan Selux AG ve LAMP 83, yüksek kaliteli aydınlatma aygıtları ile kişiselleştirilebilen aydınlatma sistemlerinin tasarlanması, projelendirilmesi ve üretilmesinde uzmanlaşmış durumda.

Bu anlaşmanın, Türkiye ve komşu ülkelerin üst düzey aydınlatma aygıtları pazarındaki beklentilerin karşılanması adına, önemli bir adım olacağı öngörülüyor. Aydınlatma sektörünün tanınmış firmalarından birisi olan Selux, daha önce, New York’taki “Dünya Ticaret Merkezi Anıtı”, Marsilya’daki “Eski Liman” ve Stuttgart’taki “Porsche Müzesi” gibi dünya çapında projelere de imza attı. Selux, müşterilerinin kişiselleştirebildikleri modüler aydınlatma çözümlerini geliştirmeyi, kendisine misyon edinmiş bir firma.

Öte yandan, Almanya başta olmak üzere 40’ın üzerinde ülkeye ihracat yapan ve müşteri odaklı çalışan LAMP 83’ün uzmanlık alanları arasında; mağazalar, alışveriş merkezleri, ofisler, oteller, rezidanslar, müzeler, kamu binaları ve diğer yapılar için seri üretim veya ihtiyaca uygun özel tasarım aydınlatma aygıtlarını üretmek gibi hizmetler bulunuyor. LAMP 83, projelerinde ağırlıklı olarak LED çözümlere yer veriyor. Firma, aydınlatma konseptinin belirlenmesi, bu konsepte uygun aydınlatma projelerinin hesaplanması ve özel tasarım ürünlerin üretilmesi gibi müşterilerinin aydınlatma ile ilgili ihtiyaçlarına çözümler sunuyor.

Kategoriler Haberler Kurumsal
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.
İlgili Yazı

This website uses cookies.