X

ATMK Özel Oturumu: “ELECO 2022 Elektrik-Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Konferansı”

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursa Uludağ Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) işbirliği ile 24-26 Kasım 2022 tarihleri arasında “ELECO 2022 Elektrik-Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Konferansı” çevrimiçi olarak düzenlenecek.

Konferans kapsamında 26 Kasım 2022 Cumartesi günü 14.00-15.00 saatleri arasında davetli konuşmacı olarak ATMK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sermin Onaygil’in “Akıllı Şehir Kavramında Uyarlayıcı (Adaptif) Yol Aydınlatması Gereklilikleri” başlıklı sunumunun ardından, 15.00-16.30 saatleri arasında ATMK tarafından düzenlenen “ATMK Özel Oturumu”nda “İnsan Odaklı Aydınlatma” konusunu ele alan beş sunum gerçekleştirilecek.

“ELECO 2022 Elektrik-Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Konferansı” na ilişkin program ve oturum bilgilerine ulaşmak için; http://www.eleco.org.tr/ 

www.atmk.org.tr 

Kategoriler Etkinlikler
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.
İlgili Yazı

This website uses cookies.