X

Toshiba, E-CORE LED G13 TUBE

Toshiba LED Aydınlatma ürünlerine yeni eklenen E-CORE LED G13 TUBE lamba serisi, 160° ışık dağılımı ve 105lm/W değeri ile aydınlatma alanında üst düzeyde tüp sınıfı özelliklerine sahip.

 

E-CORE LED G13 TUBE, geleneksel olarak 85lm/W civarında ortalama bir enerji verimliliği oranına sahip T8 lineer flüoresan lambalar yerine tasarlanmış. Ofisler ve geniş mekânlar için tasarlanan bu aydınlatma ürünü; parlak ışık sağlamasının yanı sıra düşük enerji tüketimi sunuyor.

E-CORE LED G13 TUBE’ün 800 ile 2200lm arası sıcak beyaz, nötr beyaz ve soğuk beyaz olmak üzere 3 farklı renk alternatifi bulunuyor. 9W, 19W, 22W’lık seçenekleri ile pazara sunulan lamba serisi; Paris’te Louvre Müzesi’nin aydınlatılmasında da kullanıldı.

http://www.toshibatr.com/

Kategoriler Ürünler
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.
İlgili Yazı

This website uses cookies.