X

Philips’ten konaklama sektöründe “LED” seminerleri

Philips, konaklama sektöründe LED’e dönüşüm hakkında detaylı bilgilerin paylaşılacağı 4 ayrı seminer düzenliyor. Satın alma yöneticileri ve otel teknik müdürlerine yönelik düzenlenecek seminerler Ocak, Şubat ve Mart aylarında gerçekleşecek.

Philips, otellerin teknik ve satın alma müdürlerine yönelik olarak “Hospitality LED Lamps Transformation” seminerlerini 2014 yılının ilk üç ayında 4 ayrı şehirde gerçekleştirecek.

Seminerlerde %75’e varan enerji verimliliği sağlayan LED teknolojisinin konaklama sektöründeki kullanımına değinilecek. Seminerler sırasıyla: 25 Ocak Antalya Ramada Otel, 8 Şubat Bodrum The Marmara Otel, 28 Şubat İstanbul The Marmara Otel ve Mart ayı içerisinde İzmir’de gerçekleştirilecek.

Philips’in yeni marka vizyonu, LED transformasyonunun önemi, otellerde uygulama alanları, LED lambalar-ürün gamı, toplam sahip olma maliyetleri hakkındaki bilgiler, gerçekleşecek seminerlerde paylaşılacak. Katılımcılar Philips LED teknolojisine sahip ürünleri stantlarda deneyimleme imkânı da bulabilecek.

Kategoriler Etkinlikler
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.
İlgili Yazı

This website uses cookies.