X

MEGAMAN, TECOH® MHx LED Modül

 

Basit bir tasarım değişikliği ile birçok armatürde kullanılabilen, yeni nesil MEGAMAN LED modüller, uygun bir sürücü ve anahtar ile kullanıldığında %100 ile %1 arası dimmerleme imkânı sunuyor.

Bu modüller, özellikle mağaza aydınlatmasında kullanılan ve aşırı ısınan metal halojen ampuller için güvenilir ve dayanıklı bir aydınlatma çözümü sağlıyor. Isı giderme için özel, patentli termik iletken duya ve değiştirilebilir kafa tasarımına sahip MEGAMAN LED modüller, daha fazla enerji tasarrufu sağlamanın yanı sıra daha yüksek bir aydınlatma (watt başına 125 lümene kadar) performansı da sergiliyor . Çift eksenli olarak monte edilmiş LED dizileri kullanan TECOH® MHx, 8 dereceye kadar ışık kontrolü yapılabilen, hassas, dengeli ve berrak bir ışık çıkışı sağlayan; odaklamalı bir aydınlatma ürünü.

MEGAMAN LED modüller; 40.000 saati aşan kullanım ömrü, anında ışık verme ve sıcakken yeniden çalıştırılabilme özelliği, 3000K ve 4000K düzeylerinde renk sıcaklığı seçeneklerine sahip.

Hong Kong Uluslararası Aydınlatma Fuarı’nda ışık kaynağı sınıfında “En İyi Ürün” ödülüne de layık görülen 24W TECOH® MHx LED modülü; iç tasarım süreci sırasında titiz bir iş çıkarmak isteyen ticari müşterilere güvenilir ve dayanıklı bir aydınlatma çözümü sunuyor.

www.megaman.com.tr

Kategoriler Ürünler
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.
İlgili Yazı

This website uses cookies.