X

Lamp 83, I-Lux

I-Lux, 11W enerji tasarruflu kompakt flüoresan lambalar ile kullanılıyor. Bahçe ve duvara monte edilebilen modellerinin bulunduğu I-Lux, farklı avantajlar sağlayan 3 temel versiyonu ile değişik aydınlatma ihtiyaçları için uygun hale geliyor.

Genel aydınlatma dağılımının opal polikarbonat difüzör ile sağlandığı versiyonda ürün, bahçe genel aydınlatması için uygun bir çözüm sunuyor. Difüzör versiyonunda eğimli panjurlar, ışığın göze gelmesini ve kamaşma yaratmasını engelliyor. Üçüncü temel versiyonunda ise ürünün kullanıcılara sunduğu en önemli avantaj; ışığın yönünün belirlenebiliyor olması.

Tüm bu özellikleri ve ister alüminyum ister paslanmaz olarak tercih edilebilen şık tasarımı ile I-Lux, bahçe ve dış mekan aydınlatma ihtiyaçları için önemli bir çözüm.

http://www.lamp83.com.tr/

Kategoriler Ürünler
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.
İlgili Yazı

This website uses cookies.