X

IstanbulLight, 2023 yılına ertelendi.

Fuarın organizatörü, Informa Markets tarafından bugün paylaşılan mail ile IstanbulLight fuarının 2023 yılına ertelendiği duyuruldu. En son 2019 yılında gerçekleşen fuar, 2020 yılından öncelikle 07-10 Nisan 2021, sonrasında ise 06-09 Ekim 2021 tarihlerine ertelenmişti. Açıklamada şöyle dendi:

Türkiye’nin tek uluslararası aydınlatma fuarı IstanbulLight, 13. Uluslararası Aydınlatma & Elektrik Malzemeleri Fuarı & Kongresi‘ni stratejik ortaklarımız Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği ve Aydınlatma Türk Milli Komitesi ile yaptığımız değerlendirmeler neticesinde mevcut koşullar göz önüne alınarak Informa Markets olarak 2023 yılına ertelediğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Aldığımız bu kararın tüm katılımcı, ziyaretçi ve aydınlatma sektörünün yararına olacağına inanıyoruz.
IstanbulLight 2023 Fuarı ile ilgili detaylar ve tarihler ile ilgili sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz.

Kategoriler Etkinlikler
Etiketler IstanbulLight
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.
İlgili Yazı

This website uses cookies.