X

Green Light China’dan çevreye yeşil ışık

Green Lighting China uluslar arası alanda aydınlatma konsunda en büyük  ticari etkinliklerden biri olarak adından söz ettiriyor.

Çin şu ana kadar; çevreye en duyarlı üretim malzemelerine, teknik  ekipmanlara ve aplikasyonlarına sahip büyümeye devam eden aydınlatma endüstrisi durumunda.

Gerçekleştirdiği konferansla konuya bilimsel ve ölçülebilir değerle yaklaşan Çin konferansta ürettiği veriyle dünya aydınlatma endsütrisinin bilgi dağarcığına gerçekten büyük bir katkıda bulunuyor.

Green Lighting China tedarikçilere  rekabetçi ortamı hareketlendirebilecekleri, yeni ortaklıklar kurabilecekleri ve en son pazarlama bilgilerine ulaşarak potasiyel müşterilere ulaşabilecekleri mükemmel kaynaklar ve mükemmel bir platform sunuyor.

Daha fazla bilgi için :

http://www.greenlightingchina.com/en.html

Kategoriler Etkinlikler
PLD Türkiye: pldturkiye.com, 2005 yılında yayın hayatına başlayan PLD Türkiye dergisinin resmi sitesidir. Amacı mimari aydınlatma tasarımı kültürünün gelişmesi için ışıkla ilgili tüm haber, proje, etkinlik, iş olanağı, ürün ve firmalara yer vermektir. 2018 yılı itibariyle, PLD Türkiye dergisi basılı olarak yayınlanmamaktadır.
İlgili Yazı

This website uses cookies.