Close

11/01/2022

Güncelleme: 11. Light&Building fuarı, 2-6 Ekim 2022’de

Pandemi son derece dinamik bir şekilde sürerken Messe Frankfurt, dünyanın önde gelen aydınlatma ve yapı teknolojisi fuarını 2022 sonbaharına erteledi.

Geçtiğimiz Aralık ayında, aslında Mart’ta yapılacak fuar için müşteriler ve iş ortaklarıyla yeni tarih alternatiflerinin incelenmesi amacıyla yapılan yoğun görüşmelerin neticesinde yeni tarihimiz belli oldu: Light + Building Güz, 2-6 Ekim 2022 tarihleri arasında Frankfurt am Main’da yapılacak. 

Messe Frankfurt Başkanı ve CEO’su Wolfgang Marzin, “Ortaklarımızın endişelerini çok ciddiye aldık ve elbette girişimcilik fırsatları ve risklerini de değerlendirdik. Aralık ayında da açıklandığı gibi, yeni bir tarih için tüm seçenekler masaya yatırıldı. Sonunda, sonbaharda uygun bir tarih bulmayı başardık ve dahili yeniden planlama yoluyla Light + Building için bunu mümkün kıldık. Yani 2022’de, Frankfurt’ta güçlü, uluslararası bir sektör lansmanı olasılığı devam ediyor,” dedi.

Geçtiğimiz Aralık ayında, Almanya’daki yüksek insidans ve ardından uluslararası çapta ortaya çıkan Omicron varyantı ve ilgili seyahat kısıtlamaları aydınlatma, yapı ve güvenlik teknolojisi sektöründe zaten bir belirsizliğe yol açmıştı. Görüşmelerde, sektörün önemli bir kısmı, bu yıl Frankfurt’ta sektör için uluslararası bir buluşma yeri ihtiyacı olduğunu onaylamıştı. Elektro ve Dijital Sanayi Derneği’nin (ZVEI) Elektrikli Kurulum Sistemleri Bölüm Başkanı şöyle diyor: “Uzun bir aradan sonra sektörün, geleceğin ‘sürdürülebilir yapı’ pazarına yönelik birçok yeniliği nihayet sunabilir hale gelmesi ve bunu, dünyanın bu konudaki en önemli platformu olan Light + Building‘de yapabilmesi için kesinlikle yeni bir başlangıca ihtiyacı var. 2-6 Ekim 2022 olarak belirlenen yeni tarih, tüm katılımcılara yeterli planlama süresi veriyor ve yıl sonundan önce kişisel alışverişi mümkün kılıyor. Müşterilerimizi ve ortaklarımızı, sonbaharda Frankfurt’ta birlikte ve başarıyla düzenleyeceğimiz Light + Building 2022 fuarında tekrar görmeyi şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Alman Elektrik ve Elektronik Meslek Odası (ZVEH) Genel Müdürü Ingolf Jakobi de aynı fikirde: “İklim koruma, dijitalleşme, elektrifikasyon ve enerji verimliliği gibi geleceğe dair önemli konuların geliştirilmesi aktif olarak sektörümüz dahilindedir. Tüm bu alanlarda müşterilerimize sunmak ve bire bir görüşmelerle tanıtmak istediğimiz çok sayıda yenilik var. Bu nedenle e-ticaret için en önemli sektör platformu olan fuarın bu yıl içinde gerçekleşmesi büyük önem taşıyor.”

ZVEI Aydınlatma Bölümü Genel Müdürü Dr. Jürgen Waldorf da bu düşünceye katılıyor: “Özellikle uzun bir aradan sonra aydınlatma sektörünün yüz yüze fikir alışverişinde bulunması ve Almanya ve uluslararası topluluk için en önemli platform olan bu fuarda buluşması önemlidir.”

www.messefrankfurt.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir